Groepsaanbod eerste lijn

Probeer je al enige tijd van lastige gevoelens en gedachten af te komen maar merk je dat dit niet lukt? Dan is er goed nieuws: niet jij bent de oorzaak dat je er niet vanaf geraakt maar net het gevecht tegen de lastige gevoelens en gedachten is iets wat niet werkt.

In deze 6-delige reeks die gebaseerd is op ACT (Acceptance and Commitment Therapy) wordt uitgelegd hoe het kan dat je niet afraakt van negatieve gevoelens en gedachten, en hoe we vaak verkeerde strategieën gebruiken om ons beter te voelen. Je maakt kennis met een andere manier om met deze gedachten en gevoelens om te gaan. Je gaat aan de slag met oefeningen en werkt met concrete voorbeelden.

Ben je benieuwd en vraag je je af of dit iets voor jou is? Neem gerust contact op. Er is een gratis kennismakingsgesprek voor je van start gaat. Eens gestart, wordt je engagement gevraagd voor de gehele reeks. Tijdens de reeks is er geen individuele begeleiding voorzien. De groepen bestaan uit 4 tot 10 personen. Cursusmateriaal wordt voorzien.

Wanneer? Donderdag 10.00 tot 11.30: 22/02, 29/02, 7/03, 14/03, 21/03, 28/03
Waar? Wijkgezondheidscentrum Watersportbaan Nekkersberglaan 2, Gent
Kostprijs? € 2,5 per sessie, € 15 voor de volledige reeks

Joke Pille (psycholoog) en Lien Audoor (ervaringswerker) begeleiden de sessies.

 

Inschrijven: Joke Pille, joke.pille@pcgs.be, 0474/95 08 79