WAIMH-Vlaanderen is opgericht op 14.02.2004 en mag in 2024 20 verjaardagskaarsjes uitblazen. We nodigen je van harte uit om dit samen te vieren op een feestelijke studiedag. Een boeiende dag met lezingen, discussies en workshops over verleden, heden en toekomst van IMH in Vlaanderen.

De "founding mothers and fathers" van WAIMH Vlaanderen gaan in dialoog met hun collega's die het werk voortzetten. Samen schetsen zij een beeld over de ontwikkeling van het IMH-werkveld én richten zij een blik op de toekomst. Niets is meer in beweging dan dit werkveld. Niets meer nodig dan expertise van toen en nu te delen.

Zo kunnen wij samen dromen van een toekomst waarin de affectieve relatie van het jonge kind met zijn zorgfiguren de nodige ruimte krijgt. We hopen van harte dat je erbij kan zijn.

Inschrijven doe je onderaan vóór 19 april. Schrijf je in voor één van de 6 opleidingsmomenten, op basis van de workshop/lezing die je in de namiddag wenst te volgen. Het voormiddagprogramma bestaat uit plenaire lezingen, in de namiddag maak je een keuze uit de 5 workshops / lezing. Het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Wil je zeker zijn van een plekje in de WS volgens jouw keuze, aarzel dan niet en schrijf snel in. Aansluitend volgt er plenair nog een debat. Als feestelijke afsluiter nodigen we je graag uit op onze receptie.

Vindt plaats in het provinciehuis te Leuven.